چینیها هیچ وقت میدان را در هیچ عرصهای خالی نمیکنند. این بار عرصه کامپیوترهای تکبرد شاهد حضور چینیهای پر تلاش است. کوبیبرد جزو اولین این کامپیوترها است که در کنار پشتیبانی خوب، طراحی کاربر پسندی دارد. درکنار درگاه اتصال کارت حافظه، حافظه داخلی 4 گیگابایتی تعبیه شده برای کوبیبرد این امکان را برای کاربران فراهم میکند تا سیستم عامل دیگری را همراه خود داشت. سیستم عاملی که بر روی حافظه داخلی آن نصب است اندروید خالص و اختصاصی کوبیبرد بوده که به سادگی میتوان با اتصال آن به نمایشگر از آن استفاده کرد. در ورژنهای بعدی آن حافظه داخلی حذف و از یک درگاه اتصال کارت حافظه دیگر استفاده شد.
کوبیبرد ورژنهای خود را با اعداد اسم گذاری کرده و اکنون 5 ورژن تولید کرده. هرچه کوبیبرد جلوتر میرود مشخصات سختافزاری این کامیپوترها نیز بالاتر میرود و کاربرد آنها حرفهایتر میشود. بیشتر این کامپیوترها برای مصارف تخصصی بوده و اکثر این کامپیوترها برای صنعت طراحی نشدهاند. برای کوبیبرد سیستمعاملهای مختلفی طراحی شده و خود شرکت سازنده در سایت خود سیستمعاملهای لینارو و اندروید را برای دانلود قرار داده. اما بهترین و پایدارترین سیستمعامل نوشته شده برای آن کوبین است. که از توزیعهای دبیان میباشد. به ادعای خود سایت کوبین، این سیستمعامل سریعترین، امنترین و راحتترین سیستمعامل نوشته شده برای کامپیوترهای کوبیبرد است.
کوبیبرد رقیب خوبی برای دیگر کامپیوترهای تکبرد است اما هنوز باید بیش از این تلاش کند. موارد استفاده این کوبیبرد بسیار است اما صنعتی نبوده آن با توجه به مشخصات سختافزاری بالای آن نقطه ضعفی برای این کامپیوتر محسوب میشود. شاید ایراد دیگری که باید به این سازنده گرفت تولید نکردن کامپیوترهای کوچک و ارزان قیمت است تا بتوان در پروژههای اینترنت اشیاء از آنها استفاده کرد. دقیقا کاری که بنیاد رزبریپای با تولید زیروپای آن را انجام داد تا گسترش کامپیوترهای خود را بیشتر و بیشتر کند. با این حال کوبیبرد تمرکز خود را بر روی دیگر استفادههای تکبرد قرار داده و هنوز سعی برای ورود جدی به عرصه اینترنت اشیاء نداشته.
محصول مورد نظر با موفقیت به سبد خرید شما اضافه شد.